Rólunk

Hiszünk abban, hogy a kedvesség, a tisztaság, a játékos elegancia nagyon szerethető. Ezen értékek jegyében válogatjuk különleges gonddal ékszer-tervezőinket, a velünk együttműködő művészeket. Aktuális ajánlataink mindig limitált szériába tartoznak, így nagyon kevés az esélye annak, hogy az utcán ugyanaz az ékszer szembejöjjön viselőjével.

Termékeinkre garanciát vállalunk. Valamennyi ezüst termékünk maximálisan anti-allergén, s a legmagasabb minőségű Sterling Silver 925 jegyet viseli. A ragyogásukat Ródium bevonattal biztosítjuk, melynek értékállóságát az ékszer viselésének alapszabályai mellett 5 évig garantáljuk. Amennyiben az ékszer a vételt követő 5 éven belül megkopna, csillogását elveszítené – térítésmentesen vállaljuk az ékszer felújítását.

A pillanat varázsa könnyen elillan, de egy-egy ékszer azt felidézheti, erősítheti a számunkra legkedvesebb különlegességét, szépségét.

Nehéz a mai világ túlkínálatában a tökéletes ajándék megtalálása. Cégünk a személyes varázs megfogására, a vágyak felismerésére törekszik. Ezeket tükrözik az egyedi ékszerek, valamint képzőművészeink világa. Tanácsadóink örömmel állnak rendelkezésedre – ötletekkel, a termékekkel kapcsolatban bármilyen kérdés esetén.